pátek 3. srpna 2007

20 nejhorších českých webů

Na Idnesu je hlasování o 20 nejhorších českých webů. Některé si pouze přihřívají polívčičku a zdá se, že je nominovali jejich vlastní tvůrci dle hesla "I negativní reklama je reklama". Osobně si myslím, že morální vítěz je Henryk Lahola. Však posuďte citát ze stránek:

"Nikomu nemohu zabránit, aby si zkopíroval jednotlivé části zdrojových kódů těchto stránek. Softwarový obsah "zdrojového kódu" těchto stránek ale jinak pokládám za integrální součást mého imateriálního vlastnictví. To znamená: nejsem ochoten se s Vámi podělit o moje osobní softwarové a ani technické know-how a to ani za úplatu ne, a taky ne ani pod záminkou Vámi nabízeného "zaměstnání". Pokud by nabídka na zaměstnání byla míněna od Vás úpřimně, rád bych ji přijal, tohle ale zcela zjevně není ten případ!!"

Stránka v Tidy hlásí 478 chyb v HTML a 18 varování. Přičemž se jedná z větší části (z té lepší - i když je to těžké porovnávat. Ten obsah je stejně kvalitní ať se podívám kdekoliv po stránce.) o práci generátoru IrfanView.

P.S.:
Ještě jedna věc mě napadla - nemyslíte si že jméno "Henryk Lahola" je skvěle indexovatelné (dohledatelné, unikátní) - takhle se snad druhý člověk na světě ani jmenovat nemůže.

Žádné komentáře: